5 πράγματα που δεν ξέρετε για μένα...

Πάνω μου ο παπάς λοιπόν από τον "συμπέθερο"...
Λετ μι θινκ....
1) Το μεγαλύτερο πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει: έφυγα από την συναυλία των Pink Floyd στο ΟΑΚΑ το 1989!
Τι μαλάκας θεέ μου!
Έδινα απολυτήριες 3ης Λυκείου την επόμενη (στα Θρησκευτικά, ήμαρτον) και δεν με άφηναν οι γονείς μου να πάω. Παρόλα αυτά πήγαμε με έναν φίλο για να συνοδέψουμε την υπόλοιπη παρέα μας που είχε εισιτήρια. Αφού μπήκαν εκείνοι μέσα και καθώς περιφερόμασταν στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ έγινε ένα μαζικό ντου και καταφέραμε να πηδήξουμε την περίφραξη και να βρεθούμε στο πάνω διάζωμα. Είμασταν πλέον μέσα! Είδαμε μισή ώρα, ήταν κάτι φοβερό, χαζέψαμε... αλλά μετά, εντελώς άδοξα, σηκωθήκαμε και φύγαμε! Γιατί; Γιατί δεν είχαμε κινητά τότε ώστε να ειδοποιήσω γονείς, ούτε λεφτά για να γυρίσουμε σπίτι με ταξί κλπ κλπ

2) Μ'αρέσει να ξεκινάω διάφορα πράγματα αλλά σαν πραγματικός Κριός γρήγορα τα βαριέμαι. Γι'αυτό

3) To asaq δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Έχει ξεμείνει από την εποχή του IRC όπου και έμπαινα με nickname Rainbow μέχρι που κάποιος το έκανε register και δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω πια. Σε μία κρίση θυμού χτύπησα "a-s-a-q" στο πληκτρολόγιο και από τότε "κόλλησε".

4) Αγαπημένο video game ήταν-είναι-και θα είναι το Galaga και πάω κόντρες με όποιον γουστάρει ναούμε. Πάλι καλά που υπάρχουν τα mame και μπορώ και κρατιέμαι σε φόρμα.

5) Είμαι Deep Purple/Rainbow fan και πιστεύω ότι ο Richie Blackmore είναι ανώτερος του Jimmy Page. Αυτό με είχε οδηγήσει σε ένα σωρό καβγάδες με τους φίλους των Led Zeppelin. Σε αυτό που συμφωνούσαμε πάντα ήταν πως ο Blackmore είναι μεγάλο καθίκι, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από την συμπεριφορά του όταν τον συνάντησα μετά την συναυλία των Deep Purple στο γήπεδο του ΠΑΟ. Ένω όλοι οι υπόλοιποι Purple (Pace, Lord, Glover, δεν βάζω μέσα τον "spotlight kid" Turner) ήταν πολύ φιλικοί και μίλησαν μαζί μας, ο Richie την έκανε με ύφος μεγάλου star.


Και μιας και φτάσαμε στον Blackmore δείτε και ένα δείγμα από τις ικανότητες του:

1 comment:

Anonymous said...

Έφυγες από συναυλία Pink Floyd?

Έφυγες από συναυλία Pink Floyd????

Και θες να συμπεθερέψουμε ύστερα απ'αυτό???

Πάντως, άσχετο, συμφωνώ απολύτως ότι ο Blackmore είναι ανώτερος του Page... είχε πολύ μεγαλύτερη φαντασία στους αυτοσχεδιασμούς του.