Περί προστασίας προσωπικών δεδομένων...

...και άλλα τέτοια παραμύθια καλοκαιρινής νυκτός (όχι δεν είμαι εκτός εποχής, εξάλλου το φαινόμενο του θερμοκηπίου φροντίζει να είμαι κλιματολογικά ορθός, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας).

Εχτές συνέβη κάτι που μου απέδειξε πέρα από κάθε αμφιβολία πόσο λαμόγια είμαστε ως έθνος. Έλαβα στην διεύθυνση των πεθερικών μου μια επιστολή στο όνομα μου από κάποια τράπεζα με την οποία δεν έχω πάρε-δώσε. Λαμβάνω αρκετές τέτοιες επιστολές από τις τράπεζες με τις οποίες "συνεργάζομαι" (βλ. χρωστάω), αλλά πάντα στην δηλωμένη μου διεύθυνση κατοικίας. Επίσης ότι άλλο junk mail λαμβάνω, έρχεται στην δική μου διεύθυνση.

Έσπασα το κεφάλι μου να δω πως μπορεί να έχει βρεθεί το όνομα μου συνδεδεμένο με την διεύθυνση των πεθερικών μου... και ξαφνικά θυμήθηκα!
Μετά την γέννηση της κόρης μου άλλαξα την διεύθυνση που είχα δηλώσει στο ΙΚΑ σε αυτή των πεθερικών μου, αφού η παιδίατρος που είχαμε επιλέξει δούλευε στο ΙΚΑ της περιοχής τους.

Με λίγα λόγια ο μόνος τρόπος ώστε η συγκεκριμένη τράπεζα να έχει το όνομα μου δηλωμένο στην διεύθυνση αυτή είναι να έχει την λίστα που έχει το ΙΚΑ. Πως είναι αυτό δυνατόν;

Προφανώς κάποιο λαμόγιο υπάλληλος του ΙΚΑ πουλάει αυτές τις λίστες σε ενδιαφερόμενες εταιρείες.

Κ. Τριανταφυλλόπουλεεε; Ψάχνετε για κάνα σκανδαλάκι; Ρωτήστε εντός...

1 comment:

Anonymous said...

Τι λες τώρα; Γίνονται τέτοια πράγματα; Υπερβάλλεις και όχι τίποτα άλλο, αλλά θα βάλεις και σε άδικο κόπο τον Τριανταφυλλόπουλο...

Μα πού πας και τα σκέφτεσαι!

Καλημέρα :P