LCEA Alumni Podcasts


Μια παρέα αποφοίτων του Lansdown Centre for Electronic Arts έχουμε στήσει εδώ και αρκετό καιρό ένα site για να φέρουμε πιό κοντά τους απόφοιτους των διάφορων μεταπτυχιακών τίτλων που προσφέρει το LCEA.

Η τελευταία μας προσθήκη στο περιεχόμενο του site είναι μιά σειρά από podcasts/συνεντεύξεις με απόφοιτους που έχουν διαπρέψει στους τομείς που έχουν ασχοληθεί ή που έχουν εργαστεί σε σημαντικά projects.

Το πρώτο podcast είναι μία συνέντευξη με τον Garry Samett, καλός φίλος και συμφοιτητής μου. Ο Garry ήταν ιδρυτικό μέλος των Preloaded και έχει εργαστεί σε αρκετά γνωστά projects όπως το Tongsville ενώ το τελευταίο του project είναι το 'Signs of Life' για το BBC "...a big budget innovative online adventure."

To δεύτερο podcast είναι μία συνέντευξη με τον Alex Mayhew ο οποίος έχει δουλέψει με ιερά τέρατα όπως ο Peter Gabriel. Η συνέντευξη αυτή είναι σε 2 μέρη και έχει και αρκετή πλάκα.

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε και με άλλους απόφοιτους της σχολής μας, αφού αρκετοί από αυτούς έχουν καταφέρει αξιόλογα πράγματα στον χώρο του interactive media.

Όλες οι συνεντεύξεις είναι στα αγγλικά βέβαια.

No comments: